BİZ KİMİZ?

İyiliğin ve sürdürülebilirliğin gücüne inanıyoruz.

Fikirlerin etkileşimine ve deneysel bilgiye güveniyoruz.

Hayattan ilham alıyor ve heyecan duyduğumuz yeniliklerin peşinden koşuyoruz.

Fark yaratan ve ilham veren projeler üretmeyi önemsiyoruz.

Özgün, nitelikli, yenilikçi ve gerçek deneyimler tasarladığımızı biliyoruz.

Nalan Miri Sözer

HİP CREATIVE AGENCY Ajans Başkanı

‘Dünya küçük bir köye dönüştü. Global iletişim dinamikleri bizi yönetirken lokallik hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. Yeni dünyanın, değişen alışkanlıklarını yeni fikir ve temalarla değerleyerek ‘Her zaman farklı ve yeni’ olmayı başarıyoruz.

Nalan Miri Sözer kimdir?

İletişim sektöründeki 13 yıl kurumsal, 12 yıl da kendi ajansıyla toplamda 25 yıllık profesyonel iş hayatına sığdırdığı dergicilik, editörlük, halkla ilişkiler, televizyonculuk, yöneticilik tecrübesiyle 2008’de kurduğu Hip Creative Agency’nin Ajans Başkanlığı’nı sürdürüyor.

İzmir Özel Türk Koleji’ni, ardından Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nü bitirdikten sonra basın ve halkla ilişkiler sektöründe birçok medya kuruluşu ve firmada görev aldı. London School of Public Relations Sertifika Programını tamamladı.

Or-Ba, La’tölye gibi butik halkla ilişkiler şirketlerinin yanı sıra Türk Petrol Holding’te Universal Hayat Sigorta ve Universal Sigorta şirketlerinin Reklam ve Halkla İlişkiler departmanını yönetti. Sırasıyla Sabah Gazetesi, Aktüel, Vizyon Dekorasyon, Max, Hülya Magazin dergilerinde muhabirlikten editörlüğe birçok görevde çalıştı.

Dergicilik yaptığı dönemde İstanbul TV’de aktüel bir programın metin yazarlığını ve sunuculuğunu üstlendi. En son Hürriyet Grubu bünyesinde Doğan Burda’ya bağlı Elele Dergisi’nde altı yıl Yazı İşleri Müdürlüğü yaptı. 2007 yılında Cincinnati ve New York’ta yaşadı.

İlk kaleme aldığı Bir Hayat Mutluluk’un ardından ikinci kitabı ‘Kim Tutar Seni-Hayat 40’ta Başlar’ okuyucularıyla buluştu. 5. baskısını yapan ve otoriteler tarafından ‘başucu kitabı’ olarak övgü alan kitap bugüne kadar 10 bin kişiyle buluştu. Ayrıca ‘Life Begins at 40’ ismiyle İngilizce olarak yurtdışında yayınlanarak dünyanın dört bir yanındaki okuyucularıyla buluşmaya devam ediyor.

2013 yılından itibaren Cenevre, İstanbul ve Alaçatı’da dönüşümlü yaşayan Nalan Miri Sözer, ASSOCIATION SUISSE TURQUIE Derneği üyeliği ve Swiss Heritage Society çalışmaları yanı sıra Türkiye ve İsviçre’de profesyonel iş yaşamını sürdürüyor. Aynı zamanda seyahat yazarı olan Sözer’in güncel yazıları Hürriyet Seyahat Gazetesi’nde yayınlanmaya devam ederken, son kitabı ‘Çocuklarla Bir Dünya Seyahat’ kitabı büyük ilgi görüyor.

Ofis 1

Nişantaşı – İstanbul

Ofis 2

Cenevre – İsviçre

İletişim

info@hipcreativeagency.com
+90 212 232 00 67 | +41 76 594 21 71

Scroll to Top